Koffie (Grand Cru)


Een gids voor de perfecte kop

koffie (grand cru)

Sluit je ogen en laat je neus exotisch prikkelen. Droom weg bij de heerlijke geur die koffie in je herinnering brandt. Van koffie genieten is zoals wijn proeven. Het proeven van de natuur, die zich in het kiezen van de juiste mélanges en de vakkunst van het branden, verheft tot Grand Cru.

De Grand Cru die JADE u voorstelt, dragen het kwaliteitsetiket van onze koffie. Dit keurmerk waarborgt niet alleen een constante topkwaliteit van de ruwe koffie, maar de wekelijkse ambachtelijke branding garandeert ook versheid en mildheid van deze kenmerkend voor alle artisanaal samengestelde mélanges.

Geniet van uw koffie.

aanbod

 

Maragogype rei del café Guatemala

Geboren als een koning in de wieg, genoot deze koffie een constante zon op de zuidkant van de bergen van Guatemala. Zacht in de tas, vol in de mond geeft deze koffie een koninklijk aroma.
De echt Rei, de koning onder onze koffies!

Decaf, cafeïnevrije Arabica

Een Arabica decafeïné, waar de cafeïne uitzonderlijk onder stoom wordt bij onttrokken, met een gewaarborgde smaak van originekoffie. Deze pure plantagekoffie krijgt daarmee een quasi biologische topkwalificatie!

Mokka Djimmah

Zeg nooit meer zomaar “mokka” tegen deze Mokka Djimmah! Eenmaal geproefd,laat hij zich een hele dag lang mateloos schenken. Milde, tongzachte koffie.
Kortom, koffie waarbij u zich van de eerste dronk thuis voelt.

Porto Rico Alto

De ideale espresso onder de espresso’s! Zijn karakter “door” tast en tempert terzelfdertijd punt per punt de mond .
Alto Grande…grande espresso!

Costa Rica Blue Mountain

Costa Rica is zeer gekend als 100% Arabica koffieland. Door de zachte tempatuur en de juiste vochtigheid van de Blue Mountain krijgt deze koffie een heel zachte en aangename smaak.
Echt maagvriendelijke koffie.

Brazil Speciaal

Mengeling van Brazilliaanse koffie en Ethiopiese koffie. Bloem achtige van geur, licht zoete smaak.
Beste koffieland met oudste koffieland, een perfecte match!

Java Caracoli

Een bes, één boon. De allerbeste boon van een klein, rond besje. Een fantastische zachtheid verradend. Met een smaakboeket dat de taaiste mond vertedert. Neem de proef op de som en voor deze koffie krijg je beslist een hartig boontje.

Papua New Guinea

Dé top van de smaakmakers. Doordrongen van aroma, zit de Papua vol karakter. De eerste dronk geeft meteen sensaties. Maar 2uur later zal deze wel heel bijzondere koffie zijn temperament in alle hoekjes van de mond laten smaken. De herinnering blijft…lang en intens,

Koffié van de maand

Elke maand zoeken we een lekere speciale Arabica koffie om onze klanten te verrassen, geniet er van!

 

geniet!

overzicht